بیماری های گوش در یک نگاه

ساخت وبلاگ

 

مؤسسه ملی ناشنوایی و سایر اختلالات ارتباطی می گوید که ممکن است در عرض 1 یا 2 هفته به طور خودبه خود شنوایی خود را بازیابی کنید، همانطور که حدود نیمی از افراد مبتلا به کم شنوایی ناگهانی این کار را انجام می دهند. اما تاخیر در تشخیص ممکن است اثربخشی درمانی را کاهش دهد. کم شنوایی مادرزادی در بدو تولد وجود دارد و می تواند ارثی باشد یا به دلیل مشکلاتی در بدو تولد یا داخل رحم باشد. کم شنوایی مادرزادی عمدتاً ماهیتی دائمی دارد و بسته به شدت و پیکربندی، می تواند پیامدهای زیان بار قابل توجهی بر رشد گفتار و زبان کودک داشته باشد. این بررسی با هدف ارائه برخی از علل اصلی بیماری گوش و کاهش شنوایی در سطح جهانی و شناسایی تأثیر آنها در سطح فردی و اجتماعی انجام شد.

فردی که ناشنوا است ممکن است از زبان اشاره برای برقراری ارتباط استفاده کند. کم شنوایی می تواند بر توانایی شما در کار، برقراری ارتباط با دیگران و به طور کلی لذت بردن از زندگی تأثیر بگذارد. اما شنوایی شناسان - ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی که در تشخیص و درمان کم شنوایی تخصص دارند - می توانند کمک کنند. آنها می توانند درمان هایی مانند سمعک یا کاشت حلزون که کاهش شنوایی را کاهش می دهند توصیه کنند. "سخت شنوایی" به افرادی اطلاق می شود که از کم شنوایی خفیف تا شدید رنج می برند.
جهت مشاهده سایر مقالات به سایت https://www.houselook.ir مراجعه نمایید.

این می تواند یک گوش یا هر دو گوش را درگیر کند و منجر به مشکل در شنیدن گفتار مکالمه یا صداهای بلند شود. تست شنوایی برای کشف نوع کم شنوایی شما بسیار مهم است و به تعیین راه حل مراقبت شنوایی مناسب برای شما کمک می کند. Sida شنوایی در اندازه ها، سبک ها و فن آوری های بسیاری موجود است. همچنین جایگزین های زیادی برای سمعک وجود دارد.

مؤسسه ملی بهداشت

یک چهارم اختلالات شنوایی در دوران کودکی شروع می شود و مشکلات مادام العمر در ارتباط بین فردی، تحصیل، شغل و روابط اجتماعی ایجاد می کند. مشکلات شنوایی تفاوتی ایجاد نمی کند و می تواند افراد را در هر مرحله از زندگی تحت تاثیر قرار دهد. اگر از دست دادن شنوایی برای شما مشکل ایجاد می کند، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید. از دست دادن شنوایی که با افزایش سن کم کم ایجاد می شود و به عنوان پری بیکوزیس نیز شناخته می شود، شایع است. بیش از نیمی از افراد بالای 75 سال در ایالات متحده دچار کم شنوایی مرتبط با سن هستند.

لرزش در گوش

در دسترس نبودن خدمات برای نصب و نگهداری این دستگاه ها و کمبود باتری نیز در بسیاری از محیط های کم درآمد مانع هستند. پیشگیری از کم شنوایی در طول زندگی، از دوران بارداری و پری ناتال تا سنین بالاتر ضروری است. در کودکان، نزدیک به 60 درصد کاهش شنوایی به دلایل قابل اجتناب است که با اجرای اقدامات بهداشت عمومی قابل پیشگیری است. به همین ترتیب، شایع ترین علل کم شنوایی در بزرگسالان، مانند قرار گرفتن در معرض صداهای بلند و داروهای اتوتوکسیک، قابل پیشگیری هستند.

افت شنوایی "غیرفعال" به کاهش شنوایی بیشتر از 35 دسی بل (دسی بل) در گوش با شنوایی بهتر اشاره دارد. نزدیک به 80 درصد از افراد مبتلا به کم شنوایی ناتوان کننده در کشورهای با درآمد کم و متوسط زندگی می کنند. شیوع کم شنوایی با افزایش سن افزایش می یابد، در بین افراد بالای 60 سال، بیش از 25 درصد تحت تأثیر کم شنوایی ناتوان هستند. بیماری منیر از گوش داخلی منشا می گیرد و باعث سرگیجه یا حملات سرگیجه و چرخش می شود. اغلب از یک گوش شروع می شود و به گوش دیگر سرایت می کند، علت بیماری منیر ناشناخته است، اما می تواند با رژیم های غذایی پر نمک، سیگار کشیدن یا عفونت گوش تشدید شود.
برای مطالعه مقاله های دیگر در این زمینه بر روی https://www.imdb-moviex.ir کلیک نمایید.

آنها می توانند بسیار مؤثر باشند، اما پوشیدن آنها برای مدت طولانی ناراحت کننده است. سمت داخل کانال (ITC) قسمت بیرونی کانال گوش را پر می کند و فقط قابل مشاهده است. Sida شنوایی گیرنده داخل گوش (RITE) شبیه به BTE سمعک است، اما قطعه پوشیده شده در پشت گوش توسط یک سیم به یک گیرنده (بلندگو) واقع در کانال گوش متصل می شود. برخی از انواع سمعک های BTE دارای دو میکروفون هستند که به شما امکان می دهد به صداهای اطراف گوش دهید یا بر صداهایی که از جهت خاصی می آیند تمرکز کنید. کم شنوایی که زمانی رخ می دهد که صداها قادر به عبور از گوش داخلی نیستند (کم شنوایی رسانا) اغلب موقتی و قابل درمان است. چهار سطح مختلف از کاهش شنوایی وجود دارد که با آرام ترین صدایی که می توانید بشنوید، با دسی بل (dB) تعریف می شود.

بیماری های گوش در یک نگاه

یاد بگیرید چگونه علائم را تشخیص دهید و چه زمانی ممکن است به درمان نیاز داشته باشد. اختلال شنوایی و کم شنوایی مرتبط با بیماری می تواند عواقب قابل توجهی برای فرد داشته باشد و می تواند هزینه مالی قابل توجهی برای جامعه داشته باشد. با توجه به تأثیر اجتماعی، عاطفی و اقتصادی قابل توجه کم شنوایی، مهم است که منابع به سمت حداقل کردن بار هدف گذاری شوند. نحوه درمان شما به نوع و منبع کم شنوایی شما بستگی دارد.

در گذشته اغلب برای عفونت گوش آنتی بیوتیک تجویز می شد. اما طبق یک بررسی تحقیقاتی در سال 2010، اکنون می دانیم که 80 درصد عفونت های گوش معمولاً در حدود 3 روز بدون استفاده از آنتی بیوتیک برطرف می شوند. برخی از افراد نیز با کم شنوایی متولد می شوند که به عنوان کم شنوایی مادرزادی شناخته می شود. بسیاری از این علائم همچنین نشانه عفونت گوش در کودکان بزرگتر و بزرگسالان است. در واقع، موسسه ملی ناشنوایی و سایر اختلالات ارتباطی گزارش می دهد که از هر 6 کودک، 5 کودک در سن 3 سالگی حداقل یک عفونت گوش را تجربه خواهند کرد. بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در مردان و زنان در ایالات متحده است که هر سال یک مورد از هر چهار مرگ را نشان می دهد.

آزمایش هدایت استخوان اغلب به عنوان بخشی از یک آزمایش معمول شنوایی سنجی تون خالص در بزرگسالان انجام می شود. اگر کم شنوایی حسی-عصبی دارید، با آزمایش میزان عملکرد گوش داخلی شما، از آن برای kiểm tra استفاده می شود. پزشک عمومی شما ممکن است شما را به متخصص گوش، حلق و بینی (ENT) یا شنوایی شناس (متخصص شنوایی) ارجاع دهد. متخصص آزمایش های شنوایی بیشتری را برای تعیین علت کم شنوایی شما انجام می دهد و بهترین روش درمانی را توصیه می کند. کم شنوایی هدایتی معمولاً به دلیل انسداد مانند داشتن موم بیش از حد گوش، تجمع مایع در گوش (گوش چسب) یا عفونت گوش ایجاد می شود.

حدود 1.4 میلیون نفر در بریتانیا به طور منظم از سمعک استفاده می کنند و بسیاری دیگر از آنها سود خواهند برد. اگر شنوایی شما ضعیف است، درمان می تواند شنوایی و کیفیت زندگی شما را بهبود بخشد. در حین آزمایش، دستگاهی به نام ادیومتر صداهایی را در حجم ها و فرکانس های مختلف (پیچ) تولید می کند. شما از طریق هدفون به صداها گوش می دهید و با شنیدن آنها پاسخ می دهید، معمولاً با فشار دادن یک دکمه.

کل این عمل بین دو تا چهار ساعت طول می کشد و نیاز به بیهوشی عمومی دارد. ممکن است لازم باشد حدود یک هفته بعد فعالیت خود را محدود کنید. جراحی برای موارد شدید یا تکرار روش ها باید توسط متخصص گوش و اعصاب انجام شود. بیماری های گوش خارجی آنهایی هستند که پوست، غضروف و غدد و فولیکول های مو در مجرای گوش خارجی را مبتلا می کنند. عملکرد انتقال صدا در گوش خارجی زمانی که مجرای گوش با تومور، مواد عفونی یا جرم گوش (سرومن) پر می شود، مختل می شود، به طوری که صدا نمی تواند به غشای تمپان یا پرده گوش برسد.

اگر کم شنوایی دارید، کارهایی وجود دارد که می توانید برای کمک به برقراری ارتباط با دیگران و جلوگیری از آسیب بیشتر به شنوایی خود انجام دهید. اگر کم شنوایی شما ناشی از چیزی نیست که پزشک عمومی می تواند آن را درمان کند، ممکن است شما را برای آزمایشات و درمان بیشتر به متخصص شنوایی ارجاع دهد. همچنین می تواند باعث زنگ زدن در گوش و احساس پر بودن گوش شود. اگر فکر می کنید کم شنوایی شما بدتر می شود با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید. درمان ها بسته به نوع کم شنوایی شما متفاوت است. ما همچنین در مراقبت از کودکان مبتلا به بیماری ها و اختلالات موثر بر گوش تخصص داریم.

ستاره مهربان...
ما را در سایت ستاره مهربان دنبال می کنید

برچسب : خدمات پزشکی,بیماری های گوش,درمان بیماری های گوش,درمان اختلالات شنوایی, نویسنده : یک دوست بازدید : 61 تاريخ : ساعت: